•   Телебачення онлайн -Телеканали -Косово -Rrokum TV 

Телеканал: Rrokum TV
Rrokum TV онлайн прямий ефір

Трансляція з офіційного сайту
Трансляція даного телеканалу дозволена і здійснюється на офіційному сайті телеканалу, Натисніть на плеєр
Rrokum TV
Країна:  Косово
Категорія: Громадське Тв
3 з 5
5 голос (ів)
Rrokum TV - опис, огляд, рейтинг

Rrokum TV is a cable TV station based in Pristina, Kosovo.

Rrokum TV онлайн прямий ефір

RTK  Косово / Громадське Тв
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

  • 80
3,8 з 5
8 голос (ів)
Zico TV  Косово / Громадське Тв
Televizionit ZICO TV

  • 100
5 з 5
1 голос (ів)
TV Besa  Косово / Громадське Тв
RTV Besa is a regional broadcaster based in Prizren.

  • 100
5 з 5
1 голос (ів)
TV Syri Vision  Косово / Громадське Тв
Syri Vision is a regional television station based in Đakovica, District of Đakovica.

  • 100
4,5 з 5
2 голос (ів)
TV Most  Косово / Місцеве ТВ
tvmost je informativni portal koji pokriva najznačajnije događaje na Kosovu i Metohiji, ali i događaje iz ostatka Srbije, regiona i sveta koji su

  • 80
4 з 5
2 голос (ів)
TV Opinion  Косово / Громадське Тв
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

  • 80
4 з 5
1 голос (ів)ТВ ПО КРАЇНАХ