•   Телебачення онлайн -Телеканали -Македонія -Телевизија Орбис 

Телеканал: Телевизија Орбис
Телевизија Орбис онлайн прямий ефір

Трансляція з офіційного сайту
Трансляція даного телеканалу дозволена і здійснюється на офіційному сайті телеканалу, Натисніть на плеєр
Телевизија Орбис
Країна:  Македонія
Категорія: Новини
4 з 5
2 голос (ів)
Телевизија Орбис - опис, огляд, рейтинг

Орбис ТВ — прва приватна локална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на дваесет и петти декември 1990 година во Битола. Орбис е медиум со претежно забавен општ

Телевизија Орбис онлайн прямий ефір

Канал 5 Телевизија  Македонія / Місцеве ТВ
Најновите вести и информации на Канал 5 Телевизија

  • 100
5 з 5
2 голос (ів)
Канал 8 ТВ  Македонія / Громадське Тв
ТВ Канал 8 од Кочани е приватна телевизија која дозволата за вршење на радиодифузната дејност ја доби од Советот за Радиодифузија на Република

  • 60
3 з 5
2 голос (ів)
ТВ канал ВИС  Македонія / Стиль Життя
Во ВИС е ВИСТИНАТА!

  • 80
4 з 5
4 голос (ів)
Ирис телевизија  Македонія / Громадське Тв
Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле

  • 40
2,3 з 5
3 голос (ів)
Интел Телевизија  Македонія / Громадське Тв
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

  • 60
2,7 з 5
4 голос (ів)
Cegrani TV  Македонія / Громадське Тв
TV ÇEGRANI & MEDIA është një televizion privat DIGJITAL REGJIONAL, i cili me sinjalin e tij mbulon një numër të madh territoresh. TV ÇEGRANI

  • 80
3,5 з 5
7 голос (ів)ТВ ПО КРАЇНАХ