•   Телебачення онлайн -Телеканали -Македонія -ТВ Канал 21 

Телеканал: ТВ Канал 21
ТВ Канал 21 онлайн прямий ефір

Трансляція з офіційного сайту
Трансляція даного телеканалу дозволена і здійснюється на офіційному сайті телеканалу, Натисніть на плеєр
ТВ Канал 21
Країна:  Македонія
Категорія: Громадське Тв
5 з 5
1 голос (ів)
ТВ Канал 21 - опис, огляд, рейтинг

Телевизиски програмски сервис со претежно забавен општ формат

ТВ Канал 21 онлайн прямий ефір

Телевизија 24  Македонія / Новини
Нашата мисија е да обезбедиме точни, навремени и објективни информации за случувањата во земјата и светот. При пласирањето на информацијата се водиме

  • 60
3,0 з 5
22 голос (ів)
Алфа ТВ  Македонія / Громадське Тв
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

  • 80
3,5 з 5
2 голос (ів)
Телевизија Тера - Битола  Македонія / Місцеве ТВ
ТЕРА телевизија е една од првите приватни комерцијални ТВ станици во Република Македонија. Започна со емитување на сопствена програма на 07.04.1993

  • 100
5 з 5
1 голос (ів)
Cegrani TV  Македонія / Громадське Тв
TV ÇEGRANI & MEDIA është një televizion privat DIGJITAL REGJIONAL, i cili me sinjalin e tij mbulon një numër të madh territoresh. TV ÇEGRANI

  • 80
3,5 з 5
7 голос (ів)
А1он  Македонія / Новини
А1 Телевизија е поранешен приватен електронски медиум во Република Македонија. Иако првите новинари биле дојдени главно од Македонско радио, оваа

  • 60
3 з 5
4 голос (ів)
Здрава Телевизија  Македонія / Громадське Тв
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

  • 60
3,4 з 5
5 голос (ів)ТВ ПО КРАЇНАХ