Televizija Zapad прямий ефір


Televizija Zapad прямий ефір

Телеканал:Televizija Zapad

Країна: Хорватія

Категорія: Місцеве

3.3 з 5

3 голосів

Televizija Zapad дивитися трансляцію в прямому ефірі

Televizija Zapad je nasljednica Televizije Zaprešić koja je 2009. započela s radom kao lokalna kablovska televizija. Kroz šest godina postojanja postala je najrelevantniji medij u zaprešićkom kraju. Povjerenje gledatelja stekla je ne samo objektivnim informiranjem, već i interakcijom s gledateljima. Omogućavanje gledateljima da sudjeluju u kreiranju programa, zadatak je i Televizije Zapad.
U travnju 2015. godine Televizija Zapad dobila je koncesiju za zemaljsko emitiranje na širem području Zaprešića (Grad Zaprešić te općine Bistra, Brdovec, Dubravica, Jakovlje, Luka, Marija Gorica i Pušća). Putem odašiljača kod Svete Nedelje naš program može se pratiti i puno šire. Time se od kablovske televizije pretvaramo u televiziju sa zemaljskim emitiranjem putem antene.

Країни

  • Televizija Slavonije i Baranje ili Slavonska televizija počela je s emitiranjem 7. listopada 1992. godine. Slavonska televizija je tada bio treća lokalna televizija u Hrvatskoj.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • HRT 1 (Hrvatska radiotelevizija 1 ili HTV 1) prvi je televizijski program Hrvatske radiotelevizije. Emitira se u MUX-u A na području Hrvatske te putem satelita Eutelsat 16A na

    4.3 из 5

    11 голосов

  • HRT 4 (Hrvatska radiotelevizija 4 ili HTV 4) četvrti je televizijski program Hrvatske radiotelevizije koji je počeo s emitiranjem 24. prosinca 2012. Program je informativnog

    4.3 из 5

    11 голосов