Inedit TV прямий ефір


Inedit TV прямий ефір

Телеканал:Inedit TV

Країна: Румунія

Категорія: Музика

4.4 з 5

10 голосів

Inedit TV дивитися трансляцію в прямому ефірі

Cele mai mari nume din folclorul romanesc sunt prezente zilnic in cadrul emisiunilor de exceptie de la Inedit Tv. Misiune:„Inedit TV” un spațiu cultural de bucurie și inspirație, care să susțină constant procesul de transformare interioră a milioane de români.
În acest sens, strategia pragmatică de diferențiere a postului are la bază nevoia reală a populației de cunoaștere autentică și trăire (stare), care să dea încredere, optimism și curaj, intoarcerea la reperele autentice folosind noile instrumente ale timpului actual.

Країни

  • Suntem iubitori de muzica traditionala si de aceea incercam mereu sa facem cele mai inedite si variate videoclipuri pe care sa vi le aducem in dar. Oricine este binevenit.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • TVR Cluj este unul dintre posturile regionale ale Societății Române de Televiziune, care emite în regiunea Transilvaniei. TVR Cluj a luat fiinţă ca primul studio teritorial al

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Curier TV - Televiziunea sufletului tau! Curier TV televiziune locala din Judetul Arges. Televiziunea locala din judetul Arges - Curier TV - Televiziunea sufletului tau.

    4.3 из 5

    11 голосов