Hope Channel Bulgaria прямий ефір

Телеканал:Hope Channel Bulgaria

Країна: Болгарія

Категорія: Релі́гія

4.6 з 5

5 голосів

Hope Channel Bulgaria дивитися трансляцію в прямому ефірі

Ние сме християнска телевизионна мрежа с 43 канала по целия свят и излъчваме на 39 езика. Нашата мисия е да споделяме Божията блага вест за по-добър живот днес и през вечността. Нашите програми се фокусират върху вярата, здравето, взаимоотношенията и обществото.
Програмите по всеки канал се създават в контекста на местната култура и се излъчват на много езици включително испански, португалски, немски, румънски, мандарин, руски, тамил, хинди, украински, арабски, фарси и телугу. Има много начини да гледате Хоуп Чанъл!

Країни

  • Сity е българска музикална медия за модерна музика. Радиото е създадено като локална софийска станция през 1998г. от Камен Спасов, основателят на "Ка Мюзик" и който е

    4.3 из 5

    11 голосов

  • CodeFashion е специализиран портал за българска и световна мода. Code Fashion показва актуалните модни тенденценции тук и по света, интервюира само интересни и актуални личности.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Първата национална Ромска Телевизия в България започна излъчване на 1 юни 2015 г. Програмата на телевизията е музикална, излъчва по интернет и чрез кабелни оператори в България.

    4.3 из 5

    11 голосов