Телевизия Родина прямий ефір

Телеканал:Телевизия Родина

Країна: Болгарія

Категорія: Місцеве / Музика

4.6 з 5

5 голосів

Телевизия Родина дивитися трансляцію в прямому ефірі

ТВ „Родина” е първата българска музикално-информационна телевизия с фолклорна насоченост и 24 часово излъчване. Започва излъчване на 1 декември 2004 г.
Огромна част от програмата е отделена за българска народна музика от различните фолклорни области, както и за излъчване на тематични предавания и филми, показващи най-ценното от певческото, танцовото и музикално самобитно изкуство. Уникална с представянето на стотиците изпълнители, с прекрасните носии, с хилядите чудесни народни песни, които българският народ е съхранил през вековете.

Країни

  • Алфа (или Alfa) е български телевизионен канал, собственост на политическа партия Атака, представяна от Волен Сидеров. Излъчва предимно обществена и политическа програма. Каналът

    4.3 из 5

    11 голосов

  • CodeFashion е специализиран портал за българска и световна мода. Code Fashion показва актуалните модни тенденценции тук и по света, интервюира само интересни и актуални личности.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Вест ТВ (VTV) е първата частна телевизия в България с екологична тематика, акцентираща върху проблемите на околната среда, на Земята като екосистема, на хората, като фактор,

    4.3 из 5

    11 голосов