AGRO TV прямий ефір

Телеканал:AGRO TV

Країна: Болгарія

Категорія: Місцеве

4.6 з 5

5 голосів

AGRO TV дивитися трансляцію в прямому ефірі

Агро ТВ е нова медия специализирана в областта на селското стопанство и агробизнес, която си поставя за цел да поднася ежедневно качествени, актуални новини и информация в помощ на производителите от всички сектори – земеделие, животновъдство, пчеларство, рибарство и др. Съчетавайки най-новите достижения на модерните технологии ще се стремим да осведомяваме нашите зрители за новостите в различните сектори и развитието на пазарите.
Агро ТВ е ключов и мащабен проект на АГРОМЕДИЯ ГРУП, водеща медия за компанията. Достига до всяко българско домакинство по кабел и сателит. Сборната ѝ зрителска аудитория е 1,2 млн. души.

Країни

  • Тянков ТВ е български музикален канал. Започва излъчване на 1 юни 2007 година. Излъчва предимно българска народна музика. Централата на телевизията е в пловдивското село Тополово.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • елевизия “Стара Загора” е регионален политематичен телевизионен канал, утвърден на територията на област Стара Загора от 1996 г. Разпространява се по кабелен път в общините: Стара

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Планета ТВ е български телевизионен канал, започнал своето излъчване през 2001 година като Телевизия Планета. Телевизията е собственост и се оперира от „Пайнер Медиа“ ООД,

    4.3 из 5

    11 голосов