OOG TV прямий ефір

Телеканал:OOG TV

Країна: Нідерланди

Категорія: Місцеве

4.6 з 5

5 голосів

OOG TV дивитися трансляцію в прямому ефірі

OOG is de Stichting Omroep Organisatie Groningen. De stichting is de zendgemachtigde lokale omroep voor de gemeente Groningen, en verzorgt een doorlopende radioprogrammering en ongeveer een half uur televisie per dag. Daarnaast brengt de omroep op haar kabelkrant en website nieuws uit Groningen. OOG is lid van de organisatie voor lokale omroepen (OLON)
Omroep Organisatie Groningen is dé lokale publieke multimedia-instelling voor alle inwoners van de gemeente Groningen. OOG staat voor haar journalistieke uitgangspunten, maar wil ook eigenzinnig en tegendraads kunnen zijn. OOG wil de burgers informeren over alles wat er in de stad gebeurt.

Країни

  • Eurosport is in Europa de grootste commerciële omroep die zich richt op sport. Eurosport had jarenlang een Franse basis, maar is met de overname door Discovery Communications in

    4.3 из 5

    11 голосов

  • NPO 1 is een televisienet met een brede programmering waar een grote dwarsdoorsnede van de Nederlandse bevolking zich thuis voelt. NPO 1 (tot 19 augustus 2014: Nederland 1) is een

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Omroep Zeeland is de regionale omroep voor de provincie Zeeland. Wij zijn actief op tv, internet en radio. Omroep Zeeland is de publieke regionale omroep in de provincie Zeeland.

    4.3 из 5

    11 голосов